clari
839 poze   12428 vizite

AjutorMariaRadna

Pentru renovarea amplă şi de durată a biseri­cii este nevoie de multe donaţii. Orice donaţie este binevenită, indiferent de valută. Un cont pentru donaţii este pus la dispoziţie de Parohia Romano-Catolică Radna. Donaţiile pot fi depu­se pe contul bancar cu numărul RO38 RZBR 0000 0600 0692 0465 la banca Raiffeisen Bank S.A., Agent. Lipova, Str. Nicolae Bâlce­scu Nr. 29. Făcând menţionarea „Maria-Rad­na”, sumele depuse revin în totalitate renovării bisericii din Maria-Radna şi pot fi scăzute din impozit ca şi donaţii.
Lucrări de renovare:
În prima fază este necesară cartografierea distrugerilor, care cu­prinde în mod amănunţit stabilirea poziţiei, a tipului şi a graduluide deteriorare. În următoare fază va fi completată tencuiala cu un material corespunzător atât suprafeţei zidurilor cât şi mate­rialului de construcţie utilizat în epoca respectivă, respectându­se stilul arhitectural. Elementele ornamentale vor fi refăcute cu ajutorul şabloanelor. Partea de susţinere a turnurilor din beton armat urmează să fie consolidate corespunzător şi restaura­te în mod special pentru rezista la greutatea betonului. Este necesară atât restaurarea cadranului şi arătătoarelor ceasului din turn cât şi a mecanismului de orologerie, acestea fi ind toate foarte corodate. Sorţurile din tablă deasupra cornişelor şi orna­mentelor urmează să fie parţial reînnoite.
ren_img_1
ren_img_1
ren_img_2
ren_img_2
ren_img_3
ren_img_3


Comentarii album • 2
lalea 5 septembrie 2011  
Sa dea D-zeu, sa se realizeze aceasta lucrare!
Raportează
clari 5 septembrie 2011  
Si eu sper...este 1 loc minunat si ce-a mai mica donatie conteaza :(..(se primeste scrisoare de multumire in urma orcarei sume donate )
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.